В Індії семеро чоловіків зґвалтували іспанську тревел-блогерку, яка подорожувала з чоловіком

Дата: 05 Березня 2024
A+ A- Підписатися

В індійському штаті Джаркханд туристи та тревел-блогери, на імʼя Фернанда та Вінсенте, постраждали внаслідок нападу на них. Пара подорожувала на мотоциклі, а на ніч зупинилася в окрузі Думка, де на них і вчинили напад. Чоловіка вдарили по голові, а жінку – зґвалтували.

Про це пише “ВВС Україна”. 

Фото: Vuelta Al Munde En Moto

Так, Вісенте і Фернанда розпочали свою навколосвітню подорож близько п’яти років тому. Наразі подружжя вже побувало в 66 країнах світу та здолало понад 179 тисяч кілометрів.

Мандрівники прямували до Бангладешу та Непалу. Однак зараз їхня подорож на паузі через інцидент, що трапився вночі 2 березня.

Пара блогерів розповіла в соцмережах, що вони поставили намет у віддаленому місці в окрузі Думка штату Джаркханд. Вночі на них напали невідомі.

З нами сталося те, чого ми нікому б не побажали. Семеро чоловіків зґвалтували мене“, – розповіла жінка на своїй сторінці в інстаграмі, але згодом видалила публікацію на прохання тамтешньої поліції.

Обличчя блогерки напухло та було в синцях після нападу. 

Обоє потерпілих перебувають поза загрозою. Чоловік отримав легкі тілесні ушкодження. Оглядом потерпілої займатиметься медична комісія в складі трьох гінекологів, рентгенолога, ортопеда та стоматолога на чолі з лікарем медичного коледжу”, – зауважив лікар.

У неділю, 3 березня, поліціянти повідомили про затримання трьох підозрюваних, однак пошуки всіх кривдників тривають.

Напад спричинив обурення в соціальних мережах, підкресливши проблему сексуального насильства в Індії.

“Інцидент не має заплямувати країну. Ми зіткнулися з небажаними людьми й сподіваємося, що на них чекає суворе покарання. Ця ситуація могла трапитися де завгодно – у будь-якій країні світу”, – зазначили Вісенте і Фернанда. 

Нагадаємо, що 28 березня минулого року в місті Індрапрастха сотні студенток зібралися в жіночому коледжі, який є філіалом Делійського університету в столиці Індії, на святкування щорічного фестивалю. Коли зала переповнилася, то ворота зачинили та вхід заборонили. Чоловіки, яких не пропустили, почали перелазити через паркан, а опинившись усередині, стали домагатися до студенток. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter