У додатку BetterMe: Mental Health з‘явився новий подкаст про особливості спілкування з людьми із порушенням психіки

Дата: 10 Жовтня 2021
A+ A- Підписатися

Застосунок BetterMe: Mental Health до Всесвітнього дня психічного здоров’я, який щороку відзначається 10 жовтня, презентував новий подкаст спрямований на те, щоб збільшити суспільну обізнаність, розвинути у слухачів емпатію та розповісти про особливості спілкування з людьми, які мають психічні порушення.

Про це повідомляє видання “Marketing Media Review”.

Джерело: https://mmr.ua/

Сьогодні близько мільярда людей страждають від психічних розладів. Та статистику щодо багатьох проблем психічного здоров’я часто занижують. Водночас на планеті близько 3 мільйонів людей помирають щороку від зловживання психотропними речовинами, а кожні 40 секунд одна людина вчиняє самогубство.

В усьому світі проблемам психічного характеру приділяють найменше уваги, а пандемія COVID-19 погіршує ситуацію. Отже, нині, коли весь світ відчуває невпевненість у завтрашньому дні як ніколи раніше, необхідно приділити увагу тим, кому це найбільше потрібно.

В аудіоблозі розповідають про те, як:

  • підтримувати людей, що страждають від розладів харчової поведінки, депресії та емоційного вигорання;
  • допомагати жертвам насильства;
  • не нав’язувати іншим свою допомогу;
  • дбати про свій добробут та багато іншого.

BetterMe створили подкаст у співпраці з психологами. Тож користувачі отримають доступ до науково підтвердженої інформації та практичних порад для кращого розуміння потреб людей з психічними порушеннями та налагодження стосунків.

Подкаст буде доступний в додатку BetterMe: Mental Health безплатно з 3 по 31 жовтня.

Нагадаємо, впродовж першого року пандемії COVID-19 у світі більш ніж на чверть зросла кількість випадків депресії й тривожності, особливо серед жінок та молоді. 

Ще у 2020 році 52 млн людей страждали від серйозного депресивного розладу і 76 млн осіб – від тривожності. Відповідно цього року ці цифри захворюваності зросли на 28% і 26%.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter