В боях за Україну загинув колишній телеоператор “Суспільне Миколаїв” Олександр Попов

Дата: 25 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

22 листопада на фронті поблизу Куп’янська на Харківщині загинув боєць 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, колишній телеоператор “Суспільне Миколаїв” Олександр Попов.

Про це пише “Суспільне” з посиланням на повідомлення сестри Олександра у фейсбуці.

Олександр Попов. Фото: “Суспільне Миколаїв”

“Саня, пробач, рідний. Ти назавжди у наших серцях…”, написала Олеся Симоненко.

З 2005 року Олександр Попов працював телеоператором у Миколаївській обласній державній телерадіокомпанії, а згодом обіймав цю посаду до вересня 2019 року на Суспільне Миколаїв.

“Саша один з тих, хто підтримував, підказував та навчав. Мені завжди імпонувала та була дуже близька його проукраїнська позиція. Він патріот, справжній”, розповіла кореспондентка Суспільне Миколаїв Валентина Гурова.

З квітня 2023 року Олександр служив у лавах ЗСУ. Він захищав Україну як мінометник у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. У вересні в першому бою на Донбасі Попова поранили, однак невдовзі після реабілітації він повернувся на фронт. 

“Йому тоді було 20. Веселий, щирий, швидко всьому вчився. Бували з ним у відрядженнях, у полях, на заводах… Не пам’ятаю як журналіст, щоб він колись підвів мене як оператор. Не хочеться вірити, що його більше немає з нами. Він назавжди залишиться веселим і добрим другом”, – розповів кореспондент “Суспільне Миколаїв” Федір Бондар, який працював з Олександром Поповим з перших днів його роботи.

Нагадаємо, на початку листопада у боях на околицях Роботиного на Запорізькому напрямку загинув військовослужбовець Збройних сил України, засновник і редактор рівненського видання “Горинь.інфо”, громадський активіст, пластун із Рівненщини Тарас Давидюк з позивним “Старий”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter