Упродовж шести років розбещував доньку: в Києві затримали 39-річного чоловіка

Дата: 06 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

Столичні правоохоронці взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у розбещенні та вчиненні сексуального насильства щодо власної доньки. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Про це повідомляє поліція Києва.

Фото: Depositphotos

Підозрюваний – 39-річний уродженець Миколаївщини. За даними слідства, починаючи з 2014 року і впродовж шести років чоловік вчиняв насильницькі дії сексуального характеру щодо своєї доньки, якій на той час було п’ять років.

Подружжя розлучилось, і дівчинка проживала з мамою, але батько часто забирав її до себе на деякий час.

Лише в 14-річному віці дитина наважилася розповісти дорослим про те, що батько чинив над нею сексуальне насильство.

Чоловіка підозрюють за ч. 4 ст. 153 – сексуальне насильство, ч. 2 ст. 155 – вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла 16-річного віку, близькими родичами або членами сім’ї, ч. 2 ст. 156 – розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої особи членами сім’ї чи близькими родичами, Кримінального кодексу України.

Йому вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до 10 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що кількома днями раніше столичні слідчі повідомили про підозру 43-річному чоловіку, який намагався зґвалтувати 12-річного хлопчика.

Поліцейські зʼясували, що хлопець разом з батьками відпочивав у парку “Партизанська слава”.

Ввечері, близько 20:00, він пішов до вбиральні, яка розташована неподалік. У цей час за ним зайшов невідомий, силоміць заштовхав хлопця в кабінку та намагався зґвалтувати. На крики дитини забіг перехожий та вибив двері кабінки. Очевидець затримав нападника та передав правоохоронцям.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter