Уночі росіяни здійснили ракетну атаку на Київщину: загинули чоловік та його малолітній син

Дата: 11 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

У ніч на 11 вересня війська РФ здійснили ракетну атаку на Київську область. Унаслідок обстрілу загинули дві людини чоловік і чотирирічна дитина.

Про це повідомили в ДСНС України.

“Сьогодні вночі впали уламки ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі. Троє людей тяжко травмовані, серед яких 13-річна дитина”, йдеться у повідомленні.

Під завалами будівлі опинилися 35-річний чоловік та його 4-річний син. Під час пошуково-рятувальних робіт знайшли їхні тіла.

Крім того, унаслідок обстрілу пошкоджені житлові будинки, господарські споруди та автівки.

Протягом ночі Повітряні сили ЗСУ повідомляли про ракети, які рухаються на Київщину, і групи дронів. Повітряна тривога в області тривала з 00:27 до 08:03.

Київська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України). Прокурори, слідчі та експерти документують воєнний злочин Росії.

Нагадаємо, у Костянтинівці на Донеччині завершили розбір завалів місцевого торговельного центру, в який 9 серпня влучила російська ракета. Унаслідок удару загинули 14 людей, поранень зазнали 44 мирних жителів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter