Унаслідок ракетного удару росіян по Одесі загинула людина, ще понад 20 – поранені

Дата: 23 Липня 2023
A+ A- Підписатися

Вночі 23 липня російські війська завдали ракетного удару по Одесі, унаслідок обстрілу одна людина загинула, постраждали щонайменше 22 людини, серед яких 4 дітей.

Про це повідомили голова військової адміністрації Одеської області Олег КіперГУ НП в Одеській області, міська рада Одеси.

Наслідки ракетного обстрілу Одеси. Джерело: телеграм-канал Одеської ОВА

“Зруйновані 6 житлових, в тому числі багатоквартирних будинків. Пошкоджені дві памʼятки архітектури, храм. Понівечені десятки автівок. В багатьох будівлях вибиті вікна, пошкоджені дахи та фасади”, – повідомив Кіпер.

У поліції повідомили, що наразі відомо щонайменше про 22 людей, які отримали поранення, четверо з них – діти. 14 громадян, троє з яких – діти, госпіталізовані.

Наслідки ракетного обстрілу Одеси. Джерело: телеграм-канал Одеської ОВА

Також поліцейські підтвердили загибель однієї особи.

У міській раді повідомили, що в Одесі серед пошкоджених внаслідок нічної атаки росіян об’єктів – Будинок вчених та будинки поруч.

Крім того, внаслідок нічної атаки росіян значних пошкоджень зазнав бульвар Жванецького: зруйновано інфраструктуру, пошкоджено будинки поруч.

Нагадаємо, унаслідок обстрілу російськими військовими у ніч на 20 липня у Миколаєві та Одесі постраждали щонайменше 20 цивільних, а ще одна людина загинула. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter