Українці живуть, а росіяни вбивають – Зеленський

Дата: 12 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Президент України Володимир Зеленський звернувся до європейців з проханням закликати своїх політичних лідерів запроваджувати проти Росії такі санкції, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу у мирних людей.

Про це повідомляє Офіс президента.

Президент України Володимир Зеленський

Президент зауважив, що ця війна не тільки проти нашого народу, не тільки проти українців, проти цінностей, які об’єднують Європу.

“Це війна проти нашого уміння жити. Жити, а не вбивати, як російські військові на нашій землі. Ви відчуваєте, чому ми з ними різні? Ми живемо. А вони убивають. Ми – 79 життів (дітей – Ред.). А вони – 79 смертей”, – сказав він.

Володимир Зеленський висловив переконання, що європейці прагнуть зупинити війну так само, як хоче цього кожен українець. Але для цього “потрібні такі санкції проти Росії, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу у мирних людей”.

“Потрібна така принциповість бізнесу, щоб у російської держави не було грошей руйнувати життя. Тисніть на компанії у своїх країнах, щоб вони виходили з Росії. Щоб ви опосередковано не були спонсорами цієї війни. Говоріть своїм політикам, щоб закрили небо над Україною від російських ракет та літаків. Від тих, хто вбив 79-ть дітей і тисячі дорослих! Тисячі за 17-ть днів…”, – сказав президент України. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter