У суді поміняли памперс фігуранту “газової справи”

Дата: 02 Липня 2016
A+ A- Підписатися

Валерію Постному, якого правоохоронці підозрюють у розкраданні українського газу, поміняли памперси в залі Апеляційного суду Києва.

Захисники підозрюваного повідомили Громадському ТБ, що їх підзахисний “вже майже 4 години лежить непритомний у залі суду”.

“Невідомо, чому людину тягнуть в такому стані до суду. Він неконтактний”, — сказав адвокат Віталій Сердюк.

Повідомляється, коли колегія суддів видалилась в нарадчу кімнату, адвокати знайшли добровольця-медексперта, який згодився поміняти памперс Постному.

“Я прошу залишитися прокурорів і адвокатів, щоб потім не казали, що я піддаю його тортурам”, — сказав “доброволець”.

Прокурори називають таку поведінку Постного інсинуацією і переконані, що він знаходиться у задовільному стані.

“Це все перетворили на виставу захисники, щоб затягнути розгляд досудового розслідування”, — вважає прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Сергій Козачина.

Згодом адвокат попросив суд відкласти розгляд справи до покращення стану здоров’я Постного.

“Поки суд був у нарадчій кімнаті, ми з’ясували, що в людини скінчився памперс, він прорвався”, — сказав адвокат Ігор Федоренко.

Водночас прокурор звернув увагу, що немає об’єктивних даних, чому підозрюваний у непритомному стані. Крім того, за словами прокурора, є висновок, що в крові Постного знайдена наркотична речовина — метамфетамін.

Провести повне медичне обслуговування лікарі не можуть, бо близькі не дозволяють, каже Кривенко. Адвокати заперечували це.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter