У Порошенка пропонують легалізувати пасажирські перевезення до адмінкордону з Кримом

Дата: 21 Серпня 2018
A+ A- Підписатися

Представництво Петра Порошенка в Криму виступає за відкриття офіційних пасажирських перевезень до адміністративного кордону окупованого півострова.

Про це 20 серпня під час прес-конференції заявив перший заступник постпреда президента в Криму Ізет Гданов, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Наші громадяни в Криму звертають увагу на відсутність легального пасажирського сполучення з контрольно-пропускними пунктами в’їзду-виїзду, які відкриті. Хочу нагадати, їх три:”Каланчак”, “Чонгар”, “Чаплинка”, – сказав він.

За його словами, там досі немає документів у людей і не вирішується питання про легальне сполучення. Гданов пояснив, що питання перевезень знаходиться в компетенції районної та обласної державних адміністрацій, а також Державної служби з безпеки на транспорті. Також він заявив, що “ліквідувати нелегальних перевізників можна буде після того, як з’являться легальні”.

Як повідомлялося раніше, на адміністративному кордоні з Кримом до кінця року обладнають центри надання адміністративних послуг для жителів окупованого півострова.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter