У Зміївці на Херсонщині під обстріл потрапили волонтерка та місцева жителька

Дата: 13 Вересня 2023
A+ A- Підписатися

13 вересня, після обіду, армія РФ скинула з безпілотника вибухівку на село Зміївка Херсонської області. Внаслідок цієї атаки поранення дістали волонтерка та місцева жителька.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін

Фото: Поліція Херсонської області

“Пообіді росіяни атакували населений пункт, скинувши вибухівку з безпілотника.  Постраждалі – 54-річна волонтерка та 68-річна місцева жителька. Обох поранених доставили до лікарні”, – написав він.

Крім того, вранці 13 вересня, близько 9:50, російські військові атакували село в Тягинській громаді Бериславського району керованими авіабомбами.

За попередніми даними, двоє місцевих жителів – жінка 81 року та чоловік 74 років – отримали травми, їх госпіталізували. 

Правоохоронці документують воєнні злочини, скоєні представниками Збройних сил РФ.

Раніше ZMINA писала, що 11 вересня, у понеділок, російські війська обстріляли амбулаторію в селі Станіслав Херсонської області. У медичному закладі пошкоджено вікна та дах. Травмувалися двоє людей. 

Нагадаємо, що 8 вересня в Херсонській області на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Потерпілі – сапери організації The HALO Trust, яка займається гуманітарним розмінуванням області. Один із саперів, 24-річний чоловік, отримав важкі поранення голови та шиї, його прооперували.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter