У Запоріжжі внаслідок російської атаки пошкоджено квартиру журналіста 5 каналу

Дата: 02 Жовтня 2024
A+ A- Підписатися

Унаслідок російської атаки КАБами по Запоріжжю 1 жовтня зазнало пошкоджень житло журналіста, власного кореспондента 5 каналу Дениса Розенкова. У квартирі вибило вікно і пошкодило балкон.

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у фейсбуку.

Фото Дениса Розенкова з фейсбуку

“Те, що колись було моїми вікнами, та постраждалий будинок навпроти. Встиг вискочити з кімнати, коли полетіло скло. Все норм, живий, цілий. Дякую оператору, який довіз плівку та степлер. Позабивав все”, — написав Денис Розенков.

У коментарі ІМІ журналіст уточнив, що його будинок стоїть неподалік гуртожитку в Космічному мікрорайоні, в який поцілила російська керована авіаційна бомба. Денису Розенкову вдалося вчасно заховатися за стінку в коридор, коли почув свист від першої бомби.

“Після цього почув другий свист, страшенний вибух, через який, власне, вже все полетіло у квартирі. Було страшно”, – сказав він.

За даними Запорізької ОВА, внаслідок ворожої атаки 1 жовтня по Запоріжжю було пошкоджено або зруйновано 69 багатоквартирних та приватних будинків. Одна людина загинула, 35 зазнали поранень. По допомогу звернулися понад 350 людей.

Нагадаємо, раніше у Львові внаслідок російської ракетної атаки поранення отримав чоловік кореспондентки Укрінформу Ольги Громик, а їхню квартиру було зруйновано.

Також у Києві внаслідок російських обстрілів згоріла квартира випускової режисерки програми новин “Факти ICTV” Олени Синкевич.

А в ніч проти 22 грудня війська РФ атакували Київ безпілотниками. Зокрема, пошкоджень зазнала квартира ведучого телемарафону “Єдині новини” Андрія Ковальського

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter