У Рівному суд арештував сина ексчлена організації Медведчука, який погрожував журналістці

Дата: 09 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

У Рівному правоохоронці затримали та арештували сина ексголови Рівненського осередку “Українського вибору” Андрія Бузинарського, підозрюваного у погрозах журналістці та продюсеру телерадіокомпанії “UA:Рівне” Інні Білецький.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Андрій Бузинарський. Скриншот з відео

Слідчі поліції зібрали докази і за результатами проведеного комплексу експертиз повідомили жителю Рівного про підозру в погрозах насильством щодо журналістки, у зв’язку зі здійсненням нею законної професійної діяльності (ч. 1 статті 345-1 КК України).

Міський суд 8 вересня задовольнив клопотання слідчого та обрав 30-річному підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Чоловіка затримали напередодні біля будинку, де він мешкав.

30-річний підозрюваний, якому був обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, на автомобілі Skoda Oktavia у стані сп’яніння спричинив ДТП. Журналістка однієї із телерадіокомпаній за цим фактом збирала матеріали для подальшого висвітлення у ЗМІ. Натомість чоловік під час надання коментаря висловив погрози насильством та смертю жінці та членам її родини із зазначенням способу реалізації насильницьких дій“, — йдеться у повідомленні поліції.

Наразі будь-яких показань підозрюваний не дає. Досудове розслідування триває.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до 3 років за ґратами.

Нагадаємо, у Рівному 11 серпня 2018 року син соратника політика Віктора Медведчука Андрій Бузинарський погрожував фізичною розправою Інні Білецькій, яка здійснювала відеофіксацію ДТП, яке скоїв Бузинарський-молодший.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter