У РФ силовики електрошокером катували підлітка, затриманого за “замах” на пропагандистку Симоньян

Дата: 31 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У Росії силовики, які розслідують справу про нібито замах на пропагандистку Маргариту Симоньян, катували одного з підозрюваних, зокрема електрошокером. Хлопець досі не може відновити свій стан здоров’я. 

Про це розповіли журналісти видання “От так”. 

Скриншот відео

За нібито підготовку замаху на пропагандистку затримали двох людей, серед яких 18-річний Михайло Балашов

Силовики катували хлопця в гаражі, де записали один з роликів із “зізнаннями”, а невдовзі відвезли до відділку, переодягнули у футболку з написом “Waffen SS World Tour” та змусили записати ще одне відео. На першому ролику в нього приховано обличчя, а на другому, де його показують відкрито, ще не видно слідів побиття. 

Вже в сюжеті російських пропагандистів, який ті знімали того ж вечора в залі суду, на обличчі Балашова та шиї були синці та інші сліди катувань. 

“Голова відбита трохи, думки до купи не збереш дуже часто, особливо надвечір. На руках шрами. Зараз, у принципі, набряк пройшов. На лівій руці вказівний та середній палець не особливо відчуває. Ну і нижче поясу, коли били електрошокером, там усе спалили”, – описують стан хлопця нині джерела журналістів. 

За час, поки триває повномасштабне російське вторгнення, у РФ силовики відкрили кілька справ про нібито замахи на відомих пропагандистів, у підготовці яких звинувачують українських спецслужбовців. СБУ, коли в Росії розповіли про “замах” на Володимира Соловйова, наголосила, що він може “захлинутися в “продуктах” власної діяльності” без допомоги українських спецслужб. 

Нагадаємо, нещодавно в Росії силовики побили затриманого за нібито участь у легіоні “Свобода Росії” до такого стану, що суд не зміг з першого разу обрати йому запобіжного заходу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter