У Німеччині напали з ножем на українку

Дата: 12 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У Німеччині, в місті Франкфурті-на-Майні, молодий чоловік напав з ножем на українку.

Про це розповіли в тамтешньому управлінні поліції. 

Ілюстративне зображення. Фото: frankfurt-rhein-main.de

Потерпілій 41 рік, а нападнику 19. Внаслідок нападу жінка отримала важке поранення. 

Попередньо встановили, що потерпіла сиділа на лавці, коли підозрюваний непомітно підійшов до неї ззаду, схопив за плече та раптово завдав кількох ударів ножем у ділянку голови та шиї.

“Жінка змогла ненадовго вирватися та втекти на кілька метрів. Коли вона спіткнулась і впала на землю, підозрюваний наздогнав її та завдав кількох ударів ножем жертві, яка лежала на землі”, – розповідають у поліції. 

Нападника сполохали крики жінки про допомогу та реакція людей поряд, тож він утік. Невдовзі його затримали та помістили під варту. Йому закидають замах на вбивство в поєднанні з небезпечними тілесними ушкодженнями. 

Мотиви вчення нападу ще з’ясовують. 

Нагадаємо, що це не перший напад на громадян України в Німеччині, деякі з яких закінчуються смертю потерпілих. Так, у лютому в Оберхаузені після нападу померли двоє українських баскетболістів – Володимир Єрмаков та Артем Козаченко, у березні стало відомо про вбивство Марини Стеценко та її доньки Маргарити, а також викрадення півторамісячної доньки Маргарити Мії. До останнього вбивства може бути причетна сімейна пара громадян РФ та Німеччини. 

У травні в німецькому місті Дортмунд поранили ножем 15-річного хлопця з України. Хлопець отримав травми, несумісні з життям. 

Нещодавно в Німеччині дорогою до школи зникла дев’ятирічна дівчинка з української сім’ї. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter