У Мелітополі окупанти влаштували теракт, щоб звинуватити ЗСУ напередодні “референдуму” – мер

Дата: 22 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

Вранці окупанти влаштували теракт на ринку, щоб напередодні псевдореферендуму звинуватити в цьому українську владу та ЗСУ. 

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Ілюстративне зображення. Фото: ZN.UA

“Страх, терор та ліквідація неугодних – три складові, які на окупованих територіях весь час демонструє Росія. І перед псевдореферендумом зачищення серед своїх посилюється. Сьогодні на Центральному ринку Мелітополя, де завжди велике скупчення людей, рашисти вчинили вибух та ліквідували трьох військових. Інформацію щодо мирних громадян уточнюємо”, – йдеться у дописі.

Федоров наголосив, що тільки таке майбутнє пророкує країна-терорист.

“Тож ані псевдореферендуми, ані будь-які заяви терористів не змінять нашого курсу: ми деокупуємо свої території та повернемо мир у свій дім”, – додав він.

Пізніше стало відомо, що внаслідок спричиненого окупантами теракту постраждали шестеро російських військових.

Нагадаємо, що у звʼязку з тим, що президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію, чоловікам з Мелітополя радять виїхати з тимчасово окупованої території, щоб не бути мобілізованими до окупаційної армії.

Згідно з новим “указом” місцевого гауляйтера, з 1 жовтня виїзд за межі тимчасово окупованої частини Запорізької області дозволено лише на підставі спецперепустки. Для виїзду на підконтрольні Україні території залишилося менш ніж 10 днів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter