Чоловікам призовного віку потрібно негайно покинути Мелітополь – Федоров

Дата: 21 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

У звʼязку з тим, що президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію, чоловікам з Мелітополя радять виїхати з тимчасово окупованої території, щоб не бути мобілізованими до окупаційної армії.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Фото: Суспільне

“На окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей пройдуть найбільш жорсткі заходи! За чоловіками буде влаштоване справжнє полювання. Тим, хто відмовиться йти на смерть, доведеться мати справу з чеченськими загородзагонами. Шансів врятуватися не залишиться”, – написав він.

Федоров додав, що, згідно з новим указом місцевого гауляйтера, з 1 жовтня виїзд за межі тимчасово окупованої частини Запорізької області дозволено лише на підставі спецперепустки. Для виїзду на підконтрольні Україні території залишилося менш ніж 10 днів. 

Нагадаємо, що вранці 21 вересня в Росії оголосили про початок часткової мобілізації. Російське керівництво переконує, що призову на військову службу підлягатимуть лише ті росіяни, які перебувають у запасі, і передусім ті, хто проходив службу в лавах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід.

За словами міністра оборони Росії Сергія Шойгу, призвати планують 300 тисяч росіян. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter