У Маріуполі виявили рештки тіл загиблих цивільних, які окупаційна “влада” досі не поховала

Дата: 04 Вересня 2022
A+ A- Підписатися
На території Лівобережного району у тимчасово окупованому Маріуполі в одному зі зруйнованих будинків виявили рештки тіл загиблих українців. Але окупаційна “влада” їх досі не поховала.
 
Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.
 

 

“Нові страшні знахідки. Лівобережжя. Бульвар Морський. Досі не вилучені трупи з-під завалів. Частину трупів просто обгризли собаки”, – йдеться у дописі, опублікованому разом з відео.

За словами Андрющенка, мешканці повідомляють, що на сьогодні в цьому будинку налічується від чотирьох до шести загиблих, а окупаційна влада не реагує, удаючи, що нічого не відбувається. Натомість “штампує” картинки “відновлення”.

Радник міського голови Маріуполя також зазначив, що поряд із будинком, де виявлені тіла загиблих, досі мешкають люди, в таких самих руїнах. Він закликав окупантів прибрати непоховані тіла, які досі зберігаються в будинку за адресою: Морський бульвар, 14.

Нагадаємо, на початку серпня російські окупанти поновили ексгумацію тіл загиблих у тимчасово окупованому Маріуполі. Перепоховання до братської могили відбувається без попередньої спроби ідентифікації людей.

У червні радник міського голови Маріуполя Андрющенко повідомляв, про те, що у Маріуполі починає з’являтися дедалі більше імпровізованих кладовищ, де містяни ховають рідних, загиблих унаслідок російських обстрілів. Поховання за правилами окупаційної адміністрації коштує занадто дорого. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter