У лікарні помер чоловік, постраждалий під час обстрілу Києва 7 лютого

Дата: 06 Березня 2024
A+ A- Підписатися

У лікарні помер Юрій Носов, який отримав важкі травми після займання в багатоповерхівці в Голосіївському районі столиці під час ракетної атаки Росії 7 лютого 2024 року.

Це шостий загиблий з цього будинку, пише Суспільне.

Юрій Носов. Джерело: фейсбук-сторінка Ксюші Фетісової

Про смерть чоловіка після майже місяця перебування в лікарні журналістам медіа розповіла родичка родини Оксана Ткачук.

За її словами, через ракетну атаку росіян загинула донька Юрія Носова Анастасія. Дівчина теж померла в лікарні від отриманих травм. Про це 14 лютого повідомляв міський голова Києва Віталій Кличко.

Також про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомила користувачка соцмережі Ксюша Фетісова.

“Юра помер у лікарні після трьох тижнів боротьби лікарів за його життя, не приходячи у свідомість, після потрапляння уламків ракети в його будинок та Теремках. Два тижні тому померла від поранень донька Юри, Анастасія. Під час трагедії загинуло кілька собак родини…” – написала вона.

Нагадаємо, що внаслідок чергового масованого ракетного обстрілу російських військових вранці 7 лютого постраждали та загинули цивільні в Києві та Миколаєві.

У столиці уламками одної з ракет пошкодило дві високовольтних лінії, тож частина споживачів на лівому березі лишалася без електроенергії. В Голосіївському районі сталося загоряння в багатоповерхівці.

Ракетний удар по Києву того дня став третім від початку року. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter