У лікарні помер 25-річний постраждалий унаслідок обстрілу окупантами термінала “Нової пошти” на Харківщині

Дата: 30 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

Вранці 30 жовтня в лікарні помер 25-річний чоловік, який дістав поранення внаслідок обстрілу військовими РФ термінала “Нової пошти” на Харківщині. Отже, кількість загиблих збільшилася до сімох людей.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичного закладу внаслідок удару окупантів по терміналу “Нової пошти”, сьогодні вранці помер у лікарні. Приносимо співчуття рідним та близьким”, – написав він.

Синєгубов додав, що окупанти, вдаривши по “Новій пошті”, забрали життя вже сімох людей. Ще 12 – проходять лікування, двоє з них – перебувають у реанімації.

Раніше ZMINA писала, що 21 жовтня близько 22:15 окупанти завдали ракетного удару по терміналу “Нової пошти” в селищі міського типу Коротич Харківського району. За попередніми даними, вони обстріл здійснили двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Криміналісти ідентифікували тіла шістьох загиблих унаслідок російського удару.

Нагадаємо, що оператор “Нова пошта” після удару окупантів по терміналу на Харківщині, що спричинив жертви, вирішив переглянути режим роботи терміналів у найнебезпечніших регіонах та облаштувати в них “капсули безпеки”.

Компанія вже має певний досвід у їхньому використанні, адже в деяких відділеннях у Харкові та Миколаєві були встановлені подібні залізобетонні капсули, які захищають і працівників, і клієнтів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter