У Києві пункти незламності працюватимуть цілодобово

Дата: 05 Січня 2024
A+ A- Підписатися

Пункти незламності у столиці працюватимуть цілодобово, через можливе різке похолодання, а також з огляду на ризик відключень світла та опалення через російські обстріли української критичної інфраструктури.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

Джерело: ДСНС

Рада оборони столиці доручила забезпечити цілодобову роботу всіх пунктів незламності та доукомплектувати їх необхідним; перевірити готовність до роботи закладів охорони здоровʼя, а також перевірити горища й технічні поверхи житлових будинків, щоб усунути недоліки, які можуть спричинити замороження опалювальних систем.

Також на засіданні затвердили алгоритми координації та узгодження дій Сил оборони, правоохоронних органів, ДСНС і районних державних адміністрацій.

“Кожен киянин може знайти найближчий пункт незламності у застосунку “Дія”. Там є інтерактивна мапа, у меню можна дізнатися адресу та умови кожного пункту незламності, а також прокласти до нього маршрут. Сервіс працює навіть без доступу в мережу Інтернет – для цього потрібно завчасно завантажити карту вибраного регіону в “Дії”. Тому заходьте зараз і завантажуйте мапу, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з адресами пунктів незламності в кожній громаді Київської області можна ознайомитися на сайті ОВА або скористатися чат-ботом “Київщина безпечна”.

Нагадаємо, у грудні минулого року у Київській області запрацював чат-бот “Київщина безпечна”, де на одній платформі зібрані всі пункти незламності та укриття регіону.

Раніше ZMINA повідомляла, що у середині грудня поточного року у застосунку “Дія” оновили мапу пунктів незламності й перенесла її на головний екран застосунку. Крім того, відтепер карта може працювати як онлайн, так і офлайн. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter