У Києві поліція разом з міграційною службою шукала “нелегалів” на виході з мечеті

Дата: 31 Січня 2020
A+ A- Підписатися

У Києві поліцейські разом із представниками міграційної служби здійснили рейд з виявлення нелегальних мігрантів. Імовірних порушників силовики шукали біля виходу з мечеті. 

Про це повідомив голова Меджлісу Рефат Чубаров

Сьогодні п'ятниця, особливо шанований в Ісламі день, коли віруючі поспішають потрапити в один з найближчих мечетей, щоб…

Опубліковано Рефатом Чубаровим Пʼятниця, 31 січня 2020 р.

Кричущий, за словами Чубарова, інцидент із масовими порушеннями прав людини трапився в мечеті Ісламського культурного центру “Альраїд”, що розташований у Києві на вулиці Дегтярівській.

“По виходу з двору мечеті на людей чекали співробітники державної міграційної служби та екіпіровані спецзасобами і зброєю співробітники поліції, що приїхали на двох автобусах. Своє перебування біля мечеті і вимоги до людей, які виходили з двору мечеті, пред’являти документи, що підтверджують особу, співробітники міграційної служби пояснили рейдом по виявленню нелегальних мігрантів”, – описав події Чубаров. 

Як відомо, у березні 2018 року співробітники Служби безпеки України провели обшуки в Ісламському культурному центрі Києва, який розташований на вулиці Дехтярівській. Силовики шукали заборонену судом “екстремістську літературу”. Одночасно слідчі проводили обшук у квартирі керівника бібліотеки культурного центру Сархана Таріка.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter