У Києві адвокатам дозволили користуватися громадським транспортом без спецперепусток

Дата: 16 Квітня 2021
A+ A- Підписатися

КМДА дозволила адвокатам користуватися громадським транспортом під час посиленого карантинного режиму за службовими посвідченнями та без спецперепусток.

Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, якого цитує пресслужба КМДА.

За словами Бондаренка таке рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

“Переконаний, що навіть на час локдауну пересування адвокатів столицею має бути максимально спрощеним із метою здійснення ними належного захисту прав, свобод та інтересів наших співгромадян”, – зазначив секретар Київської міської ради.

Нагадаємо, що в Києві продовжили посилений карантинний режим. Оскільки епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується, комісія з надзвичайних ситуацій у місті ухвалила рішення про продовження суворих обмежувальних заходів у столиці до 30 квітня.

З 5 квітня в Києві посилили карантинні обмеження. У місті не працюють школи й дитячі садочки, а громадський транспорт доступний тільки для співробітників підприємств критичної інфраструктури, які можуть скористатися ним за наявності спецперепустки.

Водночас у перші дні цих обмежень працівники критичної інфраструктури, зокрема медики, скаржилися, що їм не вдалось отримати спецперепустки. Тоді в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА повідомили, що вже загалом надрукували 500 тисяч перепусток і видали 437 тисяч з них. Водночас там пообіцяли надрукувати додаткову партію перепусток, щоб забезпечити всіх працівників критичної інфраструктури.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter