У Куп’янську росіяни атакували дроном автівку поліціянтів: є постраждалі

Дата: 14 Червня 2024
A+ A- Підписатися

13 червня російські війська обстріляли місто Куп’янськ на Харківщині. Унаслідок ворожої атаки поранень зазнали троє людей, зокрема двоє поліціянтів.

Про це повідомила поліція Харківської області.

Наслідки російського обстрілу Куп’янська

За даними правоохоронців, російський FPV-дрон влучив у проїзну частину тоді, коли службовий автомобіль поліції рухався дорогою. 

“Акубаротравми отримали двоє поліціянтів Куп’янського районного відділу поліції, які виконували службові обов’язки на території обслуговування. В момент обстрілу поліціянти знаходилися в автомобілі. З вибуховими травмами їх доставили до медзакладу”, — йдеться у повідомленні.

Наслідки російського обстрілу Куп’янська

Крім того, вибухової травми та уламкового поранення зазнав 60-річний чоловік. Наразі він перебуває в лікарні у стані середньої тяжкості.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, увечері 11 червня, у місті Вовчанськ на Харківщині, росіяни влучили FPV-дроном в автівку, через це поранень зазнав цивільний.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter