У Кривому Розі зросла кількість загиблих унаслідок обстрілу окупантами готелю 26 серпня

Дата: 28 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

Кількість загиблих унаслідок російського ракетного удару по готелю в Кривому Розі, який стався 26 серпня, зросла до чотирьох осіб – рятувальники витягли з-під завалів тіло ще однієї людини.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Так, росіяни пізно ввечері 26 серпня поцілили ракетою в цивільну будівлю в Кривому Розі. 

Наразі рятувальники завершили аварійно-пошукові роботи. Унаслідок атаки загинули чотири людини, ще п’ятеро отримали поранення.

28 серпня в місті оголосили Днем жалоби.

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що протягом минулої доби, 27 серпня, російські війська здійснили близько 20 обстрілів Нікопольського району використовуючи “гради”, важку артилерію та безпілотники.

У Марганецькій громаді загинув місцевий житель 70 років. У цьому районі були пошкоджені приватний будинок, шість господарських споруд та легковий автомобіль.

У Мирівській, Покровській та Червоногригорівській громадах, а також у Нікополі постраждали інфраструктура, адміністративна будівля та музей. Крім того, були пошкоджені дві житлові оселі, лінії електропередач та газопровід. На щастя, у цих районах обійшлося без потерпілих.

Нагадаємо, що в ніч проти 26 серпня, а потім і вранці російські військові здійснили масований комбінований обстріл України з використанням ракет і ударних дронів типу Shahed. У низці міст пролунали вибухи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter