У Кривому Розі затримали чоловіка, який прикував пасинка до батареї ланцюгом

Дата: 25 Липня 2021
A+ A- Підписатися

Тридцятирічного чоловіка, який утримував на ланцюгу семирічного сина своєї співмешканки, правоохоронці взяли під варту. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Джерело: Національна поліція України

23 липня хлопчик зателефонував на лінію 102 та повідомив, що вітчим побив його і прикував ланцюгом до батареї. На місці події правоохоронці встановили, що співмешканець матері хлопчика, прикувавши пасинка ланцюгом до батареї, пішов на роботу. Вони звільнили дитину та відвезли до лікарні.

24 липня Дзержинський районний суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Свої дії чоловік пояснив тим, що він нібито намагався “перевиховати” сина, який, за його словами, постійно втікає з дому. Цього ж дня чоловіка затримали в порядку передбаченому статтею 208 КПК України.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за  ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 125 (умисні легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку вручено повідомлення про підозру за цими статтями. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавленням волі строком до п’яти років.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter