У Херсоні окупанти обстріляли житлові будинки, контузію отримала 64-річна жінка

Дата: 14 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

14 серпня, у понеділок, військові РФ обстріляли житлові будинки в Херсоні. Через ворожі удари в місті пошкоджені три оселі, контузію отримала 64-річна жінка. 

Про це повідомляє Харківська ОВА. 

“Близько 15:20 російська артилерія вкотре вкрила вогнем місто. Через ворожі удари пошкоджено три оселі. У 64-річної жінки лікарі діагностували контузію. Їй надали медичну допомогу та залишили на місці”, – йдеться в повідомленні.

У поліції Херсонської області зазначили, що в області оголосили жалобу за загиблими внаслідок російського обстрілу мирними жителями. Лише за минулі дві доби російська агресія забрала життя цілої родини з двома дітьми, пастора, травмувала поліцейських, пошкодила об’єкти критичної інфраструктури. Росіяни били по цивільних з РСЗВ, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА.

Фото: Поліція Херсонської області

По Херсону армія РФ била з реактивних систем залпового вогню, артилерії та мінометів, прибережні райони атакувала з авіації. Впродовж минулої доби в місті цілодобово лунали вибухи, зафіксовано пошкодження житлового фонду, адміністративних будівель, об’єктів критичної інфраструктури.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу російськими військовими в ніч на 14 серпня Херсона постраждали цивільні. Росіяни вдарили близько 2-ї години ночі по житловому кварталу міста. Унаслідок цього двоє чоловіків 48 та 44 років отримали важкі поранення, а 85-річна жінка – травми середнього ступеня тяжкості. Усіх потерпілих шпиталізували.

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter