У Гостомелі росіяни пострілом у голову вбили чоловіка

Дата: 24 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У Гостомелі на Київщині російські окупанти вбили місцевого мешканця Сергія Захлюпаного.

Про це повідомила мати вбитого чоловіка Наталія Захлюпана

Фото: фейсбук-сторінка Наталії Захлюпаної

Зв’язок з Сергієм родина втратила 4 березня, а 15 березня мати опублікувала на своїй сторінці у фейсбуку допис з проханням про допомогу. 

“Дорогі гостомельчани, може хто знає про місце перебування Сергія Захлюпаного, прошу повідомити… Перебував в підвалі будинку. На даний час його там немає”, – йшлось у ньому. 

За словами Захлюпаної, окупанти вбили Сергія пострілом у голову. Звістку про смерть сина вона отримала 21 березня. 

“Нам подзвонили й повідомили страшну новину, що Сергія розстріляли окупанти пострілом в голову, знайшли його біля гаражів і зібралися знайомі та сусіди, які впізнали”, – розповіла жінка. 

Нині тіло Сергія поховали. Мати вбитого подякувала небайдужим людям, які це зробили. 

“Страшнішого болю я не відчувала, це рана на серці, а рани ніколи не загоюються, рубець все одно буде. Бо діти для нас найголовніші в нашому житті. Не пробачимо, не забудемо цього ніколи”, – каже вона. 

Військове керівництво Росії дає прямі вказівки убивати цивільних в Україні. Про це свідчать розповіді полонених окупантів. 
 

Нещодавно у Бучі на Київщині росіянин застрелив батька багатодітної родини Руслана Нечепуренка на очах у його 14-річного сина Юрія. Разом вони вирушили на велосипедах по гуманітарну допомогу та ліки до центру міста, бо до цього майже два тижні жили без газу, світла та води.

Окупант намагався вбити і Юрія, однак той після отриманого поранення кілька хвилин пролежав на землі, а після побіг до найближчого притулку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter