У Добромилі на Львівщині відкрили прихисток для переселенців

Дата: 18 Вересня 2024
A+ A- Підписатися

У місті Добромиль, що у Львівській області, відкрили новий центр для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб. Приміщення розраховане на проживання 192 людей.

Про це йдеться на сайті Товариства Червоного Хреста України.

Фото: Товариство Червоного Хреста України

Цей шелтер для переселенців створили в колишньому адміністративному корпусі Нижанковицького професійного ліцею.

Перед відкриття в будівлі провели масштабний ремонт: замінили покрівлю, вікна, оновили системи опалення та водовідведення, а також забезпечили її необхідним обладнанням для комфортного проживання.

Фото: Товариство Червоного Хреста України

Реалізація цього проєкту відбулася в межах ініціативи Shelter Plus, яку започаткував Червоний Хрест України в співпраці з Червоним Хрестом Австрії, місцевими органами влади та Львівською обласною військовою адміністрацією.

Фото: Товариство Червоного Хреста України

Центр для переселенців розташований за адресою: місто Добромиль, вулиця Галицька, 59-А. Для отримання додаткової інформації або уточнень можна звертатися за телефоном: (067) 605-35-63.

Нагадаємо, що українці, які евакуюються та зупиняються в місцях тимчасового проживання, можуть брати із собою домашніх тварин. Для розміщення улюбленців переселенцям необхідно подати письмову заяву керівнику місця тимчасового проживання, вказавши інформацію про тварину.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter