У Дніпрі двоє жителів багатоповерхівки, в яку влучили росіяни, вийшли на звʼязок: раніше їх вважали зниклими безвісти

Дата: 30 Червня 2024
A+ A- Підписатися

У Дніпрі вийшли на зв’язок двоє жителів багатоповерхівки, понівеченої під час атаки росіян 28 червня, раніше їх вважали зниклими безвісти.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Розбір завалів у Дніпрі. Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

“Це мама і син. На щастя, з ними все гаразд. Коли сталася трагедія, родини не було вдома. Доля ще кількох людей залишається невідомою”, – уточнив він. 

Пошуково-рятувальна операція на місці влучання ще триває, надзвичайники розбирають перекриття зруйнованих поверхів.

Водночас Лисак повідомив, що протягом дня 29 липня ворог обстрілював Нікопольщину з артилерії й застосував дрони-камікадзе. Під ударом перебували Нікополь, Покровська і Мирівська громади.

Джерело: телеграм-канал Сергія Лисака

Унаслідок російського терору постраждав 54-річний чоловік, який отримав осколкові поранення ноги.

Також виникли декілька пожеж на відкритих територіях, вигоріло 1,5 га пшениці. Понівечені сім приватних будинків, теплиця, три вантажівки і сонячні панелі.

Нагадаємо, що ввечері 28 червня армія РФ атакувала ракетою Дніпро, поціливши в дев’ятиповерхівку. Тоді було відомо про одного загиблого, 12 постраждалих. Двох людей вдалося врятувати. Ще п’ятьох людей поліція вважала зниклими безвісти. 

Раніше ZMINA повідомляла про те, що 29 червня, у суботу, о 17:40 російські війська вдарили двома ракетами по місту Вільнянськ у Запорізькій області. Унаслідок обстрілу загинули семеро людей, з них двоє – діти. Ще 23 людини зазнали поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter