У “Дії” спростили подання документів на програму “єВідновлення”

Дата: 13 Серпня 2024
A+ A- Підписатися

У застосунку “Дія” реалізували кілька оновлень, які стосуються розширення можливостей програми “єВідновлення”.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Фото з відкритих джерел

“Розширюємо можливості єВідновлення, щоб власники пошкодженого Росією майна подавали заявки ще швидше та зручніше. Допомагаємо людям – спрощуємо процедуру й додаємо два оновлення сервісу”, – йдеться в повідомленні.

Тепер витяг про несудимість можна буде замовити в “Дії” під час заповнення заявки на “єВідновлення”. До цього члени місцевої комісії самостійно перевіряли людину на наявність судимості. Процес займав кілька днів, тепер же його цифровізували.

У разі якщо власник житла неповнолітній або недієздатний та має опікуна, його законний представник зможе подати заявку на “єВідновлення” та отримати гроші на ремонт.

Щоб подати заявку, треба прийти в Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) і принести підтверджувальні документи, що ця людина – законний представник.

Нагадаємо, внутрішньо переміщені особи, чиє житло постраждало через російську агресію, матимуть пріоритет в отриманні компенсації за програмою “єВідновлення”. Крім того, в Україні проведуть інвентаризацію нерухомості для розміщення ВПО.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter