У бою на Луганщині загинув оператор 24 каналу Юрій Олійник

Дата: 27 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У боях на Луганщині 23 березня, боронячи Україну від російських загарбників, загинув оператор 24 каналу, ветеран АТО/ООС Юрій Олійник.

Про це повідомили на сайті ЗМІ.

Юрій Олійник. Джерело: 24tv.ua

Від початку повномасштабної агресії РФ проти України 24 лютого він у перший же день пішов у військкомат. 

Відправився до своєї бригади, з якою воював ще 2014 року.

Колеги загиблого розповіли, що Юрій Олійник був дуже талановитим. Він працював над проєктами “Ми”, “Ми 2.0”, “Трансплантація”, “Зберегти життя”, над створенням проєкту “Інтерв‘ю 24”, зокрема знімав інтерв‘ю з ВІЛ-позитивною людиною, “День у швидкій”, інструкцію з першої домедичної допомоги та багато іншого.

Був дуже талановитим фотографом.

“Висловлюємо щирі співчуття родині Юрія Олійника від всіх працівників 24 каналу та дякуємо за героїчну боротьбу за Україну. Вічна світла пам’ять нашому колезі та другу”, — звернулися до рідних та близьких загиблого захисника країни його колеги.

Раніше стало відомо, що під Києвом 24 березня в бою з російськими загарбниками загинули публіцист, історик, перекладач Сергій Заїковський та співробітник пресслужби Міністерства ветеранів Денис Котенко.

Станом на 25 березня, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну загинули 12 журналістів, ще десять представників ЗМІ були травмовані та отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter