У Бериславі окупанти з дрона скинули вибухівку на цивільну жінку, вона травмувалася

Дата: 15 Січня 2024
A+ A- Підписатися

Вранці 15 січня російські військові з безпілотника скинули вибуховий предмет на мирну жительку міста Берислав, що в Херсонській області.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Фото: Поліція Херсонської області

54-річна жінка отримала поранення спини та ніг. Їй надали допомогу в медичному закладі.

Подальше лікування потерпіла проходитиме амбулаторно.

Раніше ZMINA писала, що сьогодні окупанти також ударили по селу Станіслав Херсонської області, поціливши в пункт швидкої та житлові будинки. Унаслідок обстрілу поранення дістала 69-річна жінка.

Напередодні окупанти обстрілювали Бериславський та Херсонський райони, а також Херсон і передмістя з важкої артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА. Били окупанти по об’єктах житлової та критичної інфраструктури.

Під обстрілом перебував медичний заклад, пошкоджено будівлю та швидку. Опівночі російські військові гатили по населеному пункту з артилерії, медична допомога знадобилася 77-річній жінці. У неї діагностували гостру реакцію на стрес.

Фото: Поліція Херсонської області

Також росіяни цілеспрямовано вдарили по рятувальниках та пункту екстреної медичної допомоги. Поранення дістали четверо пожежників. Після надання медичної допомоги вони відмовилися від госпіталізації.

Обстріли не припинились і на світанку, внаслідок влучання снарядів пошкоджені агропідприємство та щонайменше 26 будинків.

Нагадаємо, що російські військові не вперше скидають вибухівку з дронів, унаслідок чого поранення отримують цивільні та працівники екстрених служб. До прикладу, росіяни скинули з дрона вибухівку на авто цивільних у Бериславі, вбивши людину, а раніше скинули вибухівку в такий спосіб на пенсіонера, якому через це відірвало частину руки. 

У листопаді минулого року на Херсонщині російські військові також атакували FPV-дроном евакуаційний автобус. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter