На Херсонщині окупанти тяжко поранили літнього чоловіка, скинувши на нього вибухівку з безпілотника

Дата: 23 Вересня 2023
A+ A- Підписатися
У селі Миколаївка Херсонської області, російські окупанти з безпілотника скинули вибухівку на 78-річного місцевого жителя. Чоловік зазнав тяжких поранень.
 
Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.
 
БПЛА “Форпост” / фото Міноборони Російської Федерації

“Через ворожий удар він втратив частину руки, також у нього поранення грудної клітини, відкритий перелом і кровотеча. Потерпілого доставили до лікарні. Медики роблять все можливе, аби врятувати йому життя”, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, минулої доби, на Херсонщині війська РФ здійснили 119 обстрілів, випустивши 598 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, ПТРК, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог вгатив 25 снарядами.

Росіяни поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; медичний та навчальні заклади, пункт незламності, територію елеватора у Бериславському районі; навчальні заклади, об’єкти критичної інфраструктури та пенітенціарну установу у Херсонському районі.

Через російську агресію на Херсонщині минулої доби одна людина загинула, ще троє поранені.

Раніше ZMINA повідомляла, що наприкінці серпня поточного року на Херсонщині в селі Новоберислав окупанти скинули вибухівку з дрона на перехожого: чоловік загинув.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter