У берлінському метро російськомовні чоловіки напали на двох українських жінок

Дата: 22 Січня 2023
A+ A- Підписатися
У столиці Німеччини Берліні троє російськомовних чоловіків почали ображати лайкою, а потім напали на двох жінок з України.
 
Про це повідомляє поліція Берліна.
 
Фото: dpa-international.com

Інцидент стався вдень 21 січня, згідно з попереднім розслідуванням та показами свідків, дві дівчини 24 і 25 років їхали у вагоні метро. Також у вагоні перебували троє чоловіків, які розмовляли між собою російською. Коли вони побачили дівчат, то почали їх ображати російською лайкою.

Після цього українки вийшли з поїзда, а група чоловіків пішла за ними.

“Один із трійці схопив 24-річну дівчину за волосся і вдарив її по голові. Свідок помітив напад і попросив бандита та його напарника зупинитися. Чоловіки втекли у невідомому напрямку”, – повідомила берлінська поліція

Постраждала дівчина поскаржилася на головний біль, але від допомоги медиків відмовилася. 

Поліція розслідує правопорушення за підозрою в заподіянні образи та тілесних ушкоджень.

Раніше ZMINA повідомляла, що наприкінці жовтня 2022 року в районі німецького міста Баутцен, що у федеральній землі Саксонія, на групу молодих українок напали кілька німецьких чоловіків: дві дівчини отримали легкі поранення. Водночас нападники вигукували ксенофобні образи.

Нагадаємо, що біженці з України зазнають нападів не лише в Німеччині. Так, 13 серпня минулого року у Швейцарії на українських студентів напали двоє чоловіків: один з них був росіянином, а інший назвався білорусом. Чоловіки намагалися зав’язати з українцями розмову російською мовою, але ті спілкувалися тільки англійською.

Після цього один з чоловіків звинуватив українців у зневазі до російської мови, а побачивши, що одна з дівчат почала відеознімання, спробував вибити телефон з її рук. На відео чути, як росіянин кричав англійською “Повертайся додому і помри там”, “Я поставлю тебе на місце, клята українська п**да”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter