Трансляція в соцмережах зґвалтувань дівчат: третьому молодику оголосили про підозру

Дата: 22 Березня 2023
A+ A- Підписатися

Про підозру за фактами вчинення насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи повідомили третьому учаснику так званих “блогерських вечірок”, на яких молодики підсипали снодійне та ґвалтували дівчат. 

Про це розповіли в Офісі генерального прокурора. 

Фото: Поліція Києва

Історія з “блогерськими вечірками” стала відома на початку цього року. 

Група 20-річних хлопців у Києві влаштовувала зустрічі, куди запрошували дівчат, яким, ймовірно, підсипали снодійне з наркотичною дією в алкоголь. Після цього молодики проводили прямі ефіри, де на камеру знущалися з напівпритомних жертв, роздягали їх, знімали на відео статеві органи та ґвалтували пальцями, коментуючи це. 

Раніше організатору та другому учаснику зустрічей повідомили про підозру у виготовленні, зберіганні й розповсюдженні зображень порнографічного характеру. 

Нині вони перебувають під вартою. Запобіжний захід збираються обрати й щодо третього підозрюваного. 

Жінки та дівчата, які постраждали від подібних інцидентів, можуть звертатися по допомогу за телефонами 10215 47 та 116 123. Крім того, можна повідомити про проблему на гарячу лінію “Юрфем: підтримки” за номером 068 145 55 90. Тут потерпілі зможуть отримати юридичну консультацію, їм допоможуть написати заяву в поліцію, зібрати докази, знайдуть адвоката та оплатять його послуги, а за потреби також спрямують на медичну чи психологічну допомогу.
 
Нагадаємо, що ZMINA зібрала контакти організацій, що надають як безоплатну психологічну підтримку, так і платні консультації.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter