TikTok перевів Україну з російського регіону до європейського

Дата: 22 Липня 2022
A+ A- Підписатися

TikTok перевів Україну з російського до європейського регіону. Завдяки цьому адміністрація платформи припинить блокувати відео про війну.

Про це повідомляє заступник міністра цифрової трансформації з розвитку IT Олександр Борняков.

Фото з відкритих джерел

За словами Борнякова, те, що раніше Україна перебувала в російському регіоні адміністрування платформи, призводило до багатьох випадків блокувань контенту про війну на території України.

“До речі, це відбувається з багатьма компаніями, які розуміють, що ми більше не можемо бути в одному “регіоні” з Росією. TikTok зараз нас перевів до нового “регіону”, де ми будемо спілкуватися вже з новими людьми. Я думаю, що це покращить ситуацію”, – повідомив Борняков. 

Раніше ZMINA писала, що за чотири місяці повномасштабного вторгнення Facebook, Twitter та Instagram відчутно українізувалися, натомість YouTube і TikTok і надалі залишаються русифікованими.

Нагадаємо, що Росія використовує “фабрику тролів” для поширення дезінформації про війну в Україні: сліди операції були виявлені на восьми платформах, включаючи Telegram, Twitter, Facebook і TikTok.

Це відбувається попри те, що з початку березня TikTok офіційно призупинив роботу на території РФ через закон про “фейки”. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter