Тетяна Трощинська віддала гроші за Премію Ґонґадзе підрозділу, у якому служить ексведучий Андрій Кобалія

Дата: 03 Липня 2024
A+ A- Підписатися

Радіоведуча та директорка департаменту стратегічного аналізу та розвитку соціально впливового контенту “Суспільного” Тетяна Трощинська віддала отримані за Премію імені Георгія Ґонґадзе гроші підрозділу, в якому служить колишній журналіст і ведучий “Громадського радіо” Андрій Кобалія.

Про це медійниця повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Фото: Настя Телікова

“Хочу повідомити, що гроші за свою Премію імені Георгія Ґонґадзе я віддала Андрію Кобалію та його хлопцям. За це він мені надіслав трошки контенту, тому якщо ви давно не бачили Андрія, то ось вам відео”, – зазначила Трощинська.

Вона зауважила, що Андрій – історик, викладач і журналіст, із яким вона тривалий час працювала на “Громадському радіо”.

“Талановита людина і мисливець за дронами”, – додала радіоведуча.

Раніше ZMINA писала, що переможницю традиційно оголосили в Києві 21 травня, у день народження Георгія Ґонґадзе.

Крім Тетяни Трощинської, також цього року на премію номінували керівницю незалежної розслідувальної агенції “Слідство.Інфо” Анну Бабінець і головну редакторку та засновницю видання The Kyiv Independent Ольгу Руденко. 

Нагадаємо, Премія імені Георгія Ґонґадзе заснована у 2019 році Українським ПЕН у партнерстві з родиною Георгія Ґонґадзе, Києво-Могилянською бізнес-школою та виданням “Українська правда”. Меценатами премії є виключно випускники Києво-Могилянської бізнес-школи, які підтримують цінності премії та прагнуть змінювати українське суспільство через якісну професійну журналістику. 

Лауреатом 2019 року став Вахтанг Кіпіані, 2020-го – Павло Казарін, 2021-го – Мирослава Барчук, 2022-го – Мстислав Чернов і Євген Малолєтка, 2023-го – Богдан Логвиненко.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter