Ставленик РФ на Херсонщині Сальдо зліг у лікарню, а “повноваження” передав колишньому працівнику ФСБ

Дата: 05 Серпня 2022
A+ A- Підписатися

Призначений окупантами “керівник” Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що лягає до лікарні, а своє “повноваження” передає “виконувачу обов’язки” Сергію Єлісєєву.

Про це Сальдо повідомив у телеграмі.

“Після чергової наради з правлінням Херсонської області підійшов до мене міністр охорони здоров’я і, дивлячись на мій зовнішній вигляд, став наполягати на негайному медобстеженні. Я, звичайно, відмовився, але міністр привів до кабінету лікарів, які, зробивши обстеження, наполягли на негайній госпіталізації”, – написав ставленик РФ.

Обговоривши ситуацію з колегами, Сальдо вирішив погодитися з пропозиціями лікарів. Виконувати обов’язки так званого “голови Херсонської області” на час його відсутності буде “голова уряду Херсонської області” Сергій Єлісєєв – колишній працівник ФСБ.

Раніше ZMINA писала, що Міністерство фінансів США запровадило санкції проти колаборантів, що ведуть антиукраїнську діяльність, серед них – колишній український політик Володимир Сальдо з Херсонщини.

Нагадаємо, що Сальдо окупанти “призначили” на посаду “голови” Херсонської ОДА наприкінці квітня 2022 року. Він був мером Херсона з 2002-го до 2012 року (три каденції), нардепом від Партії регіонів у Верховній Раді 8-го скликання. З початку повномасштабної війни підтримав російську окупацію Херсона. Йому 29 квітня заочно повідомлено про підозру в державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter