Ще одна жінка звинуватила Мерліна Менсона в насильстві

Дата: 19 Травня 2021
A+ A- Підписатися

Колишня помічниця шок-рокера Мерліна Менсона звинуватила співака в сексуальному насильстві та погрозах. 

Про це стало відомо з позову, поданого до Верховного суду Лос-Анджелеса.

Фото: Getty Images

Позов жінки на ім’я Емма Волтерс складається із 16 сторінок. У ньому вона стверджує, що музикант після вживання наркотичних засобів кидав у неї посуд, погрожував накласти на себе руки й штовхнув її в стіну. Окрім цього, Менсон, як стверджує заявниця, кілька разів змушував Волтерс вживати кокаїн нібито для бадьорості й не спати декілька діб поспіль.

Співак звільнив жінку в жовтні 2011 року. Сталося це через рік після того, як він запропонував їй роботу, прокоментувавши фотографію дівчини в соціальних мережах.

Нагадаємо, що до цього п’ять жінок звинуватили рокера Мерліна Менсона в насильстві. Однією з них стала колишня наречена чоловіка Еван Рейчел Вуд. Жінка стверджує, що залицятися до неї він став, коли та була ще підлітком. Музикант відкидає звинувачення. 

В Україні проблема сексуальних домагань також існує. Національне опитування з питань рівності між чоловіками та жінками в Україні, яке провели у 2019 році, показало, що 13% українців особисто знають когось, хто став жертвою сексуальних домагань. Також виявилося, що 40% жертв харасменту, серед яких значно переважають жінки (76% проти 4% чоловіків), не зверталися по допомогу до когось, хто б міг ужити заходів щодо порушника.

Останнім часом українки, які служать в армії, дедалі частіше говорять про сексуальні домагання. Так, наприкінці 2018 року лейтенантка Валерія Сікал розповіла, як командир її частини в перший робочий день відвіз її до хатинки в лісі, де запропонував заступництво та легке проходження служби в обмін на секс.

Нещодавно після заяви про домагання на військовослужбовицю з Чернігівщини почало тиснути керівництво.

Фотографія обкладинки: John Rogers / Getty Images

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter