Шеф-кухар Євген Клопотенко заявив, що мріє вкрасти дівчину та посадити її в клітку: у соцмережах його розкритикували

Дата: 18 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Відомий український шеф-кухар та блогер Євген Клопотенко зізнався, що має “психопатичні схильності” та мріє про дівчину, яку б тримав у клітці. У соцмережах такі заяви сприйняли вороже та розкритикували.

Про це він розповів в інтерв’ю “Факти ICTV”.

Фото з фейсбук-сторінки Євгена Клопотенка

“Я б узяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився б, як вона поводиться, – це мрія. Просто це соціально неприпустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу. Це правда”, – зізнався Клопотенко.

Водночас на питання про те, коли востаннє Євген “закохував дівчат у себе”, чоловік зазначає, що йому не подобається таке формулювання: мовляв, воно звучить як примус. 

Шеф-кухар також розповів, що віддає перевагу літературі про маніяків і людей з психічними порушеннями. Однією з його улюблених книжок є роман “Парфумер. Історія одного вбивці” Патріка Зюскінда. Серед останніх прочитаних книжок – роман “Колекціонер” Джона Фаулза.

Клопотенко зазначив, що його слова не є просто награністю. Він розповідав про свої фантазії, але більшість людей звернула увагу на інші частини його інтерв’ю.

“Я не бачив, як психолог мене розбирав, але бачив, як дівчина зробила нарізку: “Та подивіться, він же психопат, він же сказав, що хоче когось тримати в клітці. Тут він хоче годувати, там він хоче когось купити”. Я написав, що я хочу комусь платити гроші, щоб хтось сидів у мене в клітці. Дівчина написала: “Давай мені 3 тисячі доларів, я буду сидіти в клітці”, – пояснив шеф-кухар.

Ведуча на такі заяви Клопотенка відреагувала усмішкою і ніяк їх не прокоментувала, навіть більше: саме цю цитату про клітку канал ICTV виніс у заголовок. 

У соціальних мережах та в коментарях під відео активно обговорюють цю цитату Клопотенка. 

Зокрема, відреагувала і відома письменниця Тамара Горіха-Зерня, яка зазначила, що їй “не по собі” від таких слів чоловіка, який розробляє меню для школярів.

Утім, деякі фанати Клопотенка переконані: ці висловлювання не варто сприймати серйозно, оскільки Євген – митець. 

Сам Клопотенко ці обговорення поки що не коментував. 

Нагадаємо, що раніше ZMINA також писала про випадки мови ворожнечі в серіалі “Встигнути до 30”, просування чоловіками заборони абортів у шоу “Трендсеттер” та мізогінні висловлювання в шоу “Мекнув – питайте”

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter