Росіяни скинули авіабомбу на Селидове Донецької області: поранені шестеро людей

Дата: 14 Червня 2024
A+ A- Підписатися

Впродовж 13 червня росіяни поранили дев’ятьох жителів Донеччини: шістьох цивільних у Селидовому і по одній людині у Торецьку, Кураховому та Красногорівці.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Наслідки російського обстрілу Селидового

В Офісі генерального прокурора уточнили, що ввечері 13 червня війська РФ скинули авіабомбу на житловий квартал у Селидовому.

“За даними слідства, 13 червня 2024 року о 21:10 окупанти скинули авіабомбу на житловий квартал у м. Селидове на Донеччині. Попередньо, проти мирного населення ворог застосував УМПБ Д-30СМ”, – йдеться у повідомленні.

Наслідки російського обстрілу Селидового

Унаслідок авіаудару поранень зазнали шестеро жителів міста віком від 62 до 93 років. У них діагностовані мінно-вибухові й осколкові поранення та забої.

Пошкоджені щонайменше 10 багатоповерхових житлових будинків, приватне домоволодіння, магазини, кафе й аптеку.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, з Красногорівки на Донеччині евакуювали ще двох цивільних жінок. У обох вже немає житла – росіяни влучали в їхні будинки по декілька разів.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter