Росіяни повторно вдарили по Харкову: поранені двоє рятувальників та поліцейський

Дата: 23 Березня 2024
A+ A- Підписатися
Близько опівночі війська РФ завдали удару по Харкову. Коли на місце прибули екстрені служби, окупанти завдали повторного удару, унаслідок чого поранень зазнали двоє рятувальників та поліцейський. Крім того, постраждав 18-річний хлопець.
 
Про це повідомили в ДСНС та Харківській обласній прокуратурі.
 
Наслідки російських обстрілів Харкова

За даними слідства, вночі 23 березня росіяни атакували безпілотниками Основʼянський район Харкова. Частково зруйнована триповерхова комунальна установа. Сталась пожежа на площі 150 квадратних метрів.

“Коли на місце прибули рятувальники та поліцейські, ворог завдав повторного удару. Поранено двох працівників ДСНС та одного Нацполіції. Ударною хвилею вибило шибки та вікна у сусідніх житлових будинках. Отримав поранення 18-річний хлопець”, – йдеться в повідомленні.

Також пошкоджені два автомобілі рятувальників.

Наслідки російських обстрілів Харкова

Всього правоохоронці вилучили уламки трьох БПЛА.

Прокуратура Харкова розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Раніше ZMINA повідомляла, що зранку 15 березня Росія вдарила ракетами по Одесі. За даними ЗМІ, в місті пролунало щонайменше чотири вибухи. На місці першого влучання виникла пожежа. Рятувальники відразу прибули на місце удару й почали гасити вогонь, розбирати завали та шукати постраждалих. Під час проведення робіт РФ повторно завдала ракетного удару.

Серед загиблих: ексзаступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін, поліціянти, рятувальник Держслужби з надзвичайних ситуацій та фельдшер. Поранень зазнали 73 людини – це місцеві жителі, медики, співробітники ДСНС.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter