Росіяни обстріляли Красногорівку: один чоловік загинув, а інший втратив кінцівку

Дата: 20 Січня 2024
A+ A- Підписатися

19 січня з Красногорівки на Донеччині поліційний екіпаж “Білий янгол” евакуював чоловіка з пораненням та відірваною кінцівкою. Також відомо, що окупанти поранили ще двох цивільних у Новогродівці.

Про це повідомили пресслужба Національної поліції України та начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Фото з відкритих джерел

Правоохоронці отримали повідомлення, що внаслідок ворожої атаки на місто один чоловік загинув, а інший зазнав тяжких поранень і потребує негайної медичної допомоги. Обстріл тривав, проте екіпаж Білий Янгол, ризикуючи життям, прибув на допомогу. Стан постраждалого був критичний, він стікав кров’ю та постійно втрачав свідомість”, – йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що постраждалий разом з іншим жителем наводив лад біля будинку, коли поруч вибухнули снаряди. 50-річний чоловік отримав осколкове поранення черевної порожнини та втратив кінцівку. Поліцейські надали чоловіку першу домедичну допомогу та доправили в лікарню.

Також вдалося забрати тіло загиблого чоловіка.

За даними Філашкіна, з початку повномасштабного вторгнення, російська армія вбила на Донеччині щонайменше 1833 людини, ще не менш як 4484 – поранила. Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Нагадаємо, що 17 січня з Донецької області евакуювали 60 людей, серед яких девʼятеро – діти.

Раніше ZMINA повідомляла, що на початку січня з Авдіївки на Донеччині поліційний екіпаж “Білий янгол” евакуював двох поранених жінок, у будинок одної з яких росіяни поцілили снарядом та вбили її чоловіка. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter