Росіяни атакували дроном цивільне авто на Харківщині: є поранений, також за минулу добу в області постраждали четверо людей

Дата: 20 Серпня 2024
A+ A- Підписатися
Уранці 20 серпня в селищі Козача Лопань Харківської області російський дрон влучив у цивільну автівку, внаслідок чого зазнав поранень мирний житель. Крім того, за минулу добу через обстріли росіян в області зазнали поранень четверо людей.
 
Про це повідомили голова Дергачівської МВА В’ячеслав Задоренко та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.
 
Наслідки російських обстрілів Харківщини. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

“Близько 10:50 окупанти вдарили дроном по цивільній автівці в Козачій Лопані. Поранення отримав місцевий мешканець 1959 року народження”, – йдеться в повідомленні.

Задоренко уточнив, що медики надають допомогу потерпілому.

Крім того, за інформацією голови Харківської ОВА, минулої доби через російські обстріли на Харківщині постраждали четверо цивільних.

О 23:30 у Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу постраждав 47-річний чоловік.

О 16:40 у селі Козача Лопань Дергачівської територіальної громади внаслідок обстрілу пошкоджені два будинки. Постраждали чоловік та жінка віком 54 роки.

О 10:30 в селі Новоосинове Куп’янського району через обстріл росіян постраждала жінка 78 років.

Наслідки російських обстрілів Харківщини. Джерело: телеграм-канал Олега Синєгубова

Посадовець уточнив, що по цивільній інфраструктурі та беззбройних жителях Харківщини армія РФ застосувала дві ракети Х-38, три КАБи, один FPV-дрон.

Також за словами Синєгубова, зранку 20 серпня армія РФ завдала удару по Куп’янську-Вузловому. Інформацію щодо пошкоджень та постраждалих осіб наразі уточнюють.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня російські війська вдарили по Козачій Лопані на Харківщині, унаслідок обстрілу загинула жінка.

Раніше ZMINA повідомляла, що внаслідок обстрілу російськими військовими 15 серпня Харківської області поранення дістали шестеро цивільних. Росіяни скинули дві керовані авіаційні бомби на центр селища Золочів Богодухівського району.  

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter