Російські окупанти вбили у Києві 222 людини, поранення дістали майже 900

Дата: 18 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок російських обстрілів у Києві померли 222 людини, зокрема чотири дитини. 

Про це повідомили у КМДА.

Пошкоджений внаслідок російських обстрілів у Києві будинок. Фото: Daniel Leal/AFP

Із загальної кількості загиблих 60 – цивільні. За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, за період воєнних дій у столиці поранення також отримали 889 людей, із яких 241 цивільний. Серед поранених 18 дітей, три водії швидкої та один лікар швидкої. 

Внаслідок дій окупантів пошкодженими залишились й 36 житлових будинків, 5 приватних садиб, 6 шкіл та 4 садочки. Також пошкоджені фасади, балкони та вікна у 55 будинках.

Попри це місто продовжує жити. 

“Працює інфраструктура: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Надаються усі комунальні послуги. У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини та інші заклади. Відновили роботу 35 ярмарків та столичних ринків”, – зазначив Поворозник. 

Киян закликають бути максимально обережними: не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни в Україні у Харкові загинули понад пів тисячі цивільних, а ще тисячі містян залишились без даху над головою, адже окупанти зруйнували щонайменше 600 будинків. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter