Російська армія обстріляла центр Херсона: загинула працівниця МВА, двоє людей поранені

Дата: 01 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Зранку російські військові обстріляли центр Херсона. Унаслідок цього загинула співробітниця міської військової адміністрації, ще двоє людей постраждали. 

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба.

Фото: Олексій Кулеба

“Близько 9-ї ранку чергового обстрілу зазнав центр міста. Від російського снаряда загинула співробітниця міської військової адміністрації, ще двоє колег з Департаменту містобудування – поранені, одна з них у важкому стані. Постраждалим надається уся необхідна допомога”, – зазначив Кулеба. 

За його словами, росіяни продовжують тероризувати українські міста й нарощують кількість та інтенсивність ударів – ніч проти 1 листопада минула з тривогою в низці областей. Є влучання в обʼєкти критичної інфраструктури.

Фото: Олексій Кулеба

Заступник керівника Офісу президента також закликав жителів Херсонщини не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та дотримуватися правил і вимог евакуації населення в тих громадах, де вона оголошена. 

Раніше ZMINA писала, що ввечері 31 жовтня російські військові обстріляли село Чайкине в Херсонській області, внаслідок чого загинув чоловік. За добу в області дістали поранення восьмеро людей.

Нагадаємо, що впродовж 30 жовтня на Херсонщині поліція вивезла з небезпечної зони чотири родини із шістьма дітьми, а також жінку літнього віку та чоловіка, які не мали можливості самостійно виїхати. Вони розповіли, що ухвалили рішення про евакуацію після того, як окупанти значно посилили авіаційні атаки по місту. Поліцейські доставили бериславців до волонтерів, які відвезуть їх до безпечніших регіонів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter