Напередодні ввечері росіяни обстріляли село Чайкине на Херсонщині: є загиблий

Дата: 01 Листопада 2023
A+ A- Підписатися

Ввечері 31 жовтня російські військові обстріляли село Чайкине в Херсонській області, внаслідок чого загинув чоловік. За добу в області дістали поранення восьмеро людей.

Про це повідомили Херсонська обласна прокуратура та очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін

Фото: Поліція Херсонської області

Так, 31 жовтня 2023 року близько 22:00 російські військові обстріляли село Чайкине в Херсонському районі. Внаслідок обстрілу загинув 58-річний чоловік.

Під ворожий вогонь потрапили й інші населені пункти, зокрема село Чарівне та Берислав. Двох людей з пораненнями різного ступеня важкості доставили до лікарні.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування в кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Прокудін повідомив, що загалом за минулу добу через російську агресію в Херсонській області восьмеро людей дістали поранення.

За добу противник здійснив 94 обстріли, випустивши 510 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, танків, БПЛА та авіації, з них – два ракетних. По місту Херсону окупанти випустили 24 снаряди.

По населених пунктах Херсонщини відбулося 30 “прильотів” авіабомб. Влучання були в Бериславському та Херсонському районах.

Російські військові поцілили в житлові квартали населених пунктів області, станцію технічного обслуговування та складські приміщення в Херсоні.

Нагадаємо, що впродовж 30 жовтня війська РФ випустили по Херсонщині близько 450 снарядів, унаслідок цього загинула одна людина, ще 16 отримали поранення.

За ранок того дня поліція вивезла з небезпечної зони чотири родини із шістьма дітьми, а також жінку літнього віку та чоловіка, які не мали можливості самостійно виїхати. Вони розповіли, що ухвалили рішення про евакуацію після того, як окупанти значно посилили авіаційні атаки по місту. Поліцейські доставили бериславців до волонтерів, які відвезуть їх до безпечніших регіонів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter