Вранці окупанти зруйнували каплицю і поранили двох людей на Херсонщині

Дата: 30 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

30 жовтня, у понеділок, російські військові атакували Бериславський район Херсонської області. Внаслідок обстрілу поранення дістали двоє людей, зруйнована каплиця Пресвятої Богородиці. 

Про це повідомили в Херсонській ОДА. 

Фото: Поліція Херсонської області

“Двома керованими авіабомбами ворог ударив по селу в Бериславському районі. Через атаку пошкоджені будинки та зруйнована каплиця Пресвятої Богородиці“, – йдеться в повідомленні.

Також, як зазначають в адміністрації, під ворожим вогнем перебував і Берислав. На виїзді з міста постраждали 44-річна жінка та 46-річний чоловік. Зараз вони перебувають у лікарні, медики надають потерпілим допомогу.

Тим часом правоохоронці проводять екстрену евакуацію родин з дітьми. 

“Спецоперація з порятунку людей відбувалася під щільними обстрілами російських військ, які спочатку скидали на житлові квартали боєприпаси з дронів, потім накрили місто мінометним вогнем та обстріляли з танка. Берислав щогодини потерпає від ворожих атак, армія країни-терориста скидає одночасно по 15 керованих бомб, рівняючи місто із землею, ситуація загострюється з кожним днем”, – розповіли в поліції. 

За ранок 30 жовтня поліція вивезла з небезпечної зони чотири родини із шістьма дітьми, а також жінку літнього віку та чоловіка, які не мали можливості самостійно виїхати. Вони розповіли, що ухвалили рішення про евакуацію після того, як окупанти значно посилили авіаційні атаки по місту. Поліцейські доставили бериславців до волонтерів, які відвезуть їх до безпечніших регіонів. 

Нагадаємо, що вранці 30 жовтня в лікарні помер 25-річний чоловік, який дістав поранення внаслідок обстрілу військовими РФ термінала “Нової пошти” на Харківщині. Отже, кількість загиблих збільшилася до сімох людей.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter