Alyona Alyonа зняла в новому кліпі дівчину, яку намагався зґвалтувати в потягу незнайомець

Дата: 11 Вересня 2020
A+ A- Підписатися

Відома українська реперка Alyona Alyonа презентувала кліп на пісню “Сумно”, у якому в головній ролі знялася Анастасія Лугова – дівчина, яку в липні побив і намагався зґвалтувати на очах у сина незнайомий чоловік прямо в потягу Маріуполь – Київ.

У відео дівчина читає реп голосом Alyona Alyonа на темному тлі. 

“Крізь мене проходили різні історії, в яких люди страждали, боялися, боролися за життя і за дітей, намагалися бути почутими. І можна було довго копирсатися в кожній історії, прояснюючи подробиці подій, але ясним завжди залишався один факт: ніхто ні за яких обставин не має права вчиняти насилля над будь-якою особою”, – розповіла реперка.

Alyona Alyonа також закликала своїх фанатів поширювати відео в соцмережах, розповідати власні історії про насильство та не боятися робити це.

“Ця історія (Анастасії Лугової. – Ред.), що чіпляє за саме серце, що западає прямо в душу і щемить. Ця історія для тих, хто потрапляв у таку ситуацію або стикався зі схожими проблемами. Ця історія вчить. Не мовчіть!” – закликала співачка. 

Нагадаємо, що наприкінці липня в нічному потягу Маріуполь – Київ 45-річний чоловік намагався зґвалтувати та жорстоко побив жінку, яка їхала в купе із сином. За словами потерпілої, близько третьої ночі вона прокинулася від ударів по голові в купе. Відкривши очі, жінка побачила невідомого чоловіка в трусах, який одразу схопив її за горло та почав погрожувати. 

Після розголосу історії Укрзалізниця заявила, що звільнить працівників потяга, де побили пасажирку. Згодом у потягах також почала працювати воєнізована охорона.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter