Потяг до Херсона, Сімферополя та Маріуполя: в Україні запустили благодійний проєкт “Квитки до перемоги”

Дата: 13 Листопада 2022
A+ A- Підписатися

“Укрзалізниця” разом із платформою UNITED24 запустила проєкт “Квитки до перемоги”, за яким можна придбати квитки до українських міст, що знаходяться під тимчасовою окупацією, або вже деокуповані. 

Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”.

Фото: “Коментарі”

“Разом із платформою UNITED24  розпочинаємо благодійний проєкт “Квитки до перемоги”. Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя”, – зазначається в повідомленні.

Придбані квитки стануть дійсними щойно рух до деокупованих міст буде відновлено. Залізничники мають надіслати повідомлення з датою  та місцем. Доступним є три види квитків: “Плацкарт” – за внесок 1000 грн, “Купе” – за внесок 2000 грн та “Люкс” – за внесок 5000 грн.

Відомо, що квитками Київ–Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом. Рейси буде здійснювати легендарний “Потяг до перемоги”, розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. 

Примітно, що всі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту – автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. 

Долучитись до акції та придбати квитки можна за посиланням.

Нагадаємо, що в липні Міністерство цифрової трансформації на конференції з післявоєнного відновлення України у швейцарському місті Лугано презентувало міжнародну ініціативу стрімкого відновлення та розвитку України через інновації та цифровізацію Digital4Freedom. 

Крім того, Європейський Союз створить платформу для відбудови України після війни, розв’язаної Росією. Вона визначатиме стратегічні спрямування й пріоритети відбудови України. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter